tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Olika övervakningskameror

Det finns ju lite olika typer av övervakningskameror på marknaden, utöver GSM-kameror. Det går inte att säga att en typ är bättre än en annan, de har helt enkelt olika för- och nackdelar för olika situationer och behov.

Vi som arbetar här på Prylstaden hjälper dig gärna att välja rätt övervakningskamera, anpassade särskilt efter just dina behov. Här kan du läsa lite mer om de olika typerna som finns.

3G-kamera

En 3G-kamera påminner i mångt och mycket om en GSM-kamera, men kräver 3G-simkort och 3G-täckning istället för GSM. Har du en 3G-kamera så kan du ringa upp kameran när som helst och få livestreaming direkt i din telefon. Man både ser vad som försiggår och hör vad som sägs och sker.

När du vill kunna kolla live med rörlig bild och ljud, och inte har någon internetuppkoppling på sagda plats, så är 3G-kameran ett fantastiskt alternativ.

IP-kamera

IP-kameran är väldigt populär eftersom den gör övervakning så oerhört lättillgängligt. Du kopplar upp din IP-kamera med ditt nätverk - antingen med kabel eller trådlöst - och kan sedan när som helst streama aktiviteten från kameran med din telefon, surfplatta eller dator oavsett om du befinner dig en kilometer bort, eller på andra sidan jordklotet.

Precis som med GSM-kameran kan man få notifikationer om aktivitet registreras vid kameran, så den funkar också som ett sorts larm.

Analog övervakningskamera

De analoga övervakningskamerorna och -systemen är de som installeras för en mer stabil och permanent form av övervakning. De går att använda både inomhus och utomhus och det finns varianter som är dolda.

Övervaka din sommarstuga, din båt, ditt kontor eller din uppfart med en högkvalitativ övervakningskamera. Här på Prylstaden finner du alltid de bästa prylarna till de lägsta priserna!