tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Prylstaden är en butik på näten med fokus på övervakningssystem, spionprylar och saker för hemmet, bilen, båten och fritiden. Vi var först i Sverige med ett stabilt utbud av just övervakningssaker, för vi ville erbjuda folk här i Sverige möjlighet till en tryggare vardag, utan att de skulle behöva riskera att köpa produkter av låg kvalitet, eller till överpriser.

Vår affärsidé föddes ur ett genuint intresse för denna typ av varor, och vårt intresse såväl som marknadens intresse har bara ökat med åren. Vi engagerar oss helhjärtat i marknaden och säljer bara produkter som vi själva kan stå rakryggade bakom. Samtidigt lovar vi att de produkter som säljs hos oss inte finns till lägre pris hos någon annan butik i Sverige. Läs gärna mer om vår lägstaprisgaranti här.

Öppet köp och garanti

När du köper något från oss så ger vi dig 30 dagars öppet köp - detta för att vi vill att du i lugn och ro ska kunna ta ställning till om du köper rätt produkt. Vi ställer också mer än gärna upp som köpråd och hjälper dig att väga för- och nackdelar med olika alternativ. Är verkligen en GSM-kamera den bästa lösningen för dig? Eller är en IP-kamera bättre?

Eftersom vi är väldigt självsäkra när det gäller de produkter som vi erbjuder så ger vi 1 års garanti på allt - så länge ingen annan information anges.

Alltid här för dig

Från den stund då du klickar dig in till vår webbutik och undrar något om vårt sortiment så finns vi redo att hjälpa dig med vad du än kan tänkas behöva hjälp med. Vi råder dig gärna i ditt val av GSM-kamera, eller andra produkter, och vi finns här för dig om du behöver hjälp med saker som installation, reklamation eller annan support. Förstklassig service i kombination med oslagbara priser och högkvalitativa produkter gör Prylstaden till ditt självklara val.